• Investeerders lunch

  30 november 2016

  Investeerders lunch

  Op 28 november 2016, voorzat de Ambassadeur van Frankrijk in België, Claude-France Arnould, de investeerders lunch in de residentie van Frankrijk, in aanwezigheid van een grote groep Belgische bedrijven en start-ups in verband met de 2016 editie van de “investeringsmaand in Frankrijk”. De Economische dienst en het bureau Business France hebben het evenement samen.

 • Avond voor het opstarten van French Tech Brussels!

  28 november 2016

  Avond voor het opstarten van French Tech Brussels!

  De French Tech Brussels gemeenschap die werd gesticht door lokale ondernemers in de sector van nieuwe technologieën, is officieel op 23 november 2016 begonnen in aanwezigheid van de ambassadeur van Frankrijk in België, Claude-France Arnould.

 • Jaarlijks avondfeest van de Gemeenschap van het Legioen van Eer/Belgische (...)

  23 november 2016

  Jaarlijks avondfeest van de Gemeenschap van het Legioen van (...)

  De ambassadeur van Frankrijk in België, Claude-France Arnould, heeft de leden van het Legioen van Eer op 16 november in de residentie van Frankrijk ontvangen. Na deze receptie begon het galadiner in de Salons van de Cercle Royal Gaulois Artistique et Littéraire, ter ere van Benoit PUGA, Generaal van het Leger en Groot Kanselier van de Orde.

 • Ontmoeting tussen J-M Ayrault en Didier Reynders

  15 november 2016

  Ontmoeting tussen J-M Ayrault en Didier Reynders

  Uitstekende ontmoeting tussen Franse minister van Buitendse Zaken en Internationale Ontwikkeling, Jean-Marc Ayrault en zijn Belgische tegenhanger, Didier Reynders, Vice-eersteminister en minister van Buitenlandse Zaken en Europese Zaken (Brussel, 15.11.2016).

  Nieuws van de Ambassade

  Les Carnets diplomatiques

  PNG

  Gelanceerd in februari 2014 en geschreven door agenten gestationeerd in Frankrijk of in het buitenland, deze website toont hoe de Franse diplomatie eruit ziet achter de schermen door bepaalde ervaringen in het veld te vertellen.

  Kunst van het leven “Made in Paris”

  Bestemmingen “Côte d’Azur”